Det er mange eyeballs på Bitcoin-prisen akkurat nå, da verdien fortsetter å klatre opp på daglig basis. Imidlertid er mange mennesker godt klar over at denne trenden ikke vil fortsette for alltid, og det er noen tegn på motstand underveis. Videre er ingen sikker på hvor denne plutselige etterspørselen kommer fra, om enn det er mange grunner til hvorfor dette kan være tilfelle.

En prisøkning på Bitcoin er alltid en gledelig anledning for kryptokursentusiaster. Mange har kjøpt eller opptjent sine Bitcoin til et lavere prispunkt, og hver prisøkning går for å vise at de hadde rett i å tro på Bitcoin. I motsetning til hva folk flest kan tro, er Bitcoin her for å bli, og det vil overleve alle de vanskeligheter det er vedvarende.

Opp, ned eller sidelengs Bitcoin Revolution

Ser på Bitcoin trading data – levert av Bitcoinity – det er en sterk trend for alle å se. Handelsvolumene er der oppe, med en topp den 12. juni som så 220.000 BTC i volum i de tidlige timene. Flertallet av det volumet stammer fra OKCoin , som er litt interessant å merke seg. Så igjen har OKCoin generert 57,88% av alle Bitcoin handelsvolum de siste tre dagene.

Store vestlige utvekslinger ligger godt bak kurven når det gjelder handelsvolumet. Bitfinex er den første som vises på diagrammer, med bare 184 000 BTC volum på tre dager. Vi vet alle at Kina kjører Bitcoin-prisen til enhver tid, selv om vi vanligvis viser prisen i USD-verdien. ItBit har en legitim sjanse til å overta både GDAX og LakeBTC i de kommende dagene, da det bare er 6,4k BTC-volum som skiller disse utvekslingene.

Bitcoin Trader fremover

Det store spørsmålet blir hva som vil skje med Bitcoin-prisen fremover. Det er voksende samtaler om hvordan den kommende Bitcoin-halveringen påvirker prisen før denne historiske milepælen vil finne sted. Men samtidig er det ingen klar indikasjon at dagens Bitcoin-prisutvikling har noe å gjøre med halveringen. Noen ganger er hendelser som disse bare tilfeldig.

Det som folk flest er bekymret for er om Bitcoin-prisen vil holde, gå videre eller motta en retrace . Hver gang prisen går opp med en betydelig margin på kort tid, synes retrace å være det mest sannsynlige resultatet. Det er imidlertid umulig å forutse hvilke verdier Bitcoin-prisen vil falle hvis dette skulle skje, da det er mange folk som ønsker å kjøpe inn akkurat nå.

Det er like mulig at prisutviklingen fortsetter, og høyere verdier oppnås. Imidlertid kommer vi inn i et prisklasse hvor utsikter til å ta fortjeneste og ønsker å kjøpe tilbake i billigere, kan skyte folks vurderinger. Uavhengig av utfallet, er Bitcoin fortsatt undervurdert med ganske margin, men vi bør ikke kjøre maraton før vi kan ta våre første skritt heller.